Aflevering foto’s

Binnen 2 weken krijg je een grove selectie van foto’s met watermerk. Ik werk met een online galerij die alleen jullie kunnen inzien. Jij kiest zelf de mooiste foto’s uit. Deze ga ik voor je na bewerken. Een week na ontvangst van je keuze stuur ik de bewerkte foto’s via Wetransfer. Wil je meer foto’s bestellen? Dan is dit mogelijk. De kosten zijn 5,00 euro per extra foto.

Locatie

De fotoshoot kan plaats vinden op iedere gewenste locatie zoals bijvoorbeeld het bos, thuis of in mijn mini- stijlstudio in Hoek van Holland.

Duur

Een fotoshoot duurt gemiddeld tussen de 1 a 2 uur. Dit is natuurlijk afhankelijk van wat voor soort shoot je boekt. Bij grotere groepen of bij bijvoorbeeld een Newborn kan de shoot iets langer duren. Dit is geen probleem. We gaan voor het mooiste resultaat!

Reiskosten

Bij een fotoshoot die plaats vindt binnen het Westland plaats vindt zijn er geen extra kosten aan verbonden. Daarbuiten wordt er 0,25 ct per km in rekening gebracht.

Styling

Het allerbelangrijkst is dat je kleding draagt waarin jij je prettig voelt. Maar probeer een grote opdruk en felle kleuren te vermijden. Denk aan aardetinten. Je hoeft niet hetzelfde te dragen. Maar als het met elkaar is afgestemd geeft dit direct een mooie sfeer op de foto

Bruidsfotografie (Voor 2024/2025/2026 neem ik geen nieuwe bruiloften aan)

Het fotograferen van een bruiloft is een feestje. Een dag vol bijzonder, mooie momenten. Ik zorg ervoor dat jullie verhaal wordt verteld tijdens een trouwreportage. (Voor een optimaal resultaat raad ik een tweede fotograaf aan. Dit voor unieke belichting vanuit verschillende hoeken.)

Voor eventuele vragen kan je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via de mail. Bij interesse plannen we een kennismakingsgesprek in. We kijken of er een klik is. Het is wel zo fijn als jullie je op je gemak voelen. Tijdens dit gesprek kunnen jullie de plannen en wensen bespreken. Er wordt een portfolio meegenomen zodat jullie kunnen kijken wat er mogelijk is en om inspiratie op te doen.

Na ons kennismakingsgesprek ontvang je op korte termijn een bevestiging. Als jullie akkoord geven betekent het dat de bruidsfotografie is geboekt.

Vaak duurt het nog wel even voordat de dag daar is. Hebben jullie of de ceremoniemeesters vragen in de tussentijd, dan kan je altijd contact opnemen.

Enkele weken voor de bruiloft nemen we nog de laatste details door en kan het overzicht van de dagindeling worden gestuurd. Denk hierbij ook aan groepsfoto’s en benoem of ernaast al het moois, andere waardevolle details vast gelegd kunnen worden.

Op de dag zelf beginnen we met het aankleed moment. Ik doe mijn best om zo onopvallend te werk te gaan. Gedurende de dag leg ik elk kostbaar moment vast. Probeer echt te genieten! De dag vliegt voorbij.

Na jullie trouwdag ontvangen jullie binnen enkele dagen een sneak preview aan foto’s. Binnen zes weken wordt de gehele trouwreportage aan jullie geleverd. Deze wordt aangeleverd op USB. Dit is een ruime selectie van ieder mooi moment van jullie dag.

Afscheidsfotografie

Iets waar we liever niet over nadenken. Het verlies van een dierbare. Deze dagen gaan in een roes voorbij. Ik overleg met jou en/of de uitvaartverzorger op welk moment en hoe ik de foto’s zal nemen zodat het juiste moment kan worden uitgekozen om aan de wensen te voldoen. De foto’s of het fotoalbum kunnen het verdriet een plek geven.